Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 14/12/2020

Εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες βρίσκονται οι Αστυνομικοί στη Λέσβο,  που εκτελούν υπηρεσία στον καταυλισμό , με τα υπηρεσιακά τους οχήματα να ακατάλληλα για υπηρεσιακή χρήση, και για να προστατευτούν από τη βροχή , έχουν  τοποθετήσει μαύρες σακούλες στα παράθυρα του περιπολικού

Ορίζονται σε Μέτρα Τάξης στον καταυλισμό μεταναστών στη θέση Καρά Τεπέ (Μαυροβούνι) ης Λέσβου και είναι αναγκασμένοι να εκτελούν υπηρεσία μέσα στις λάσπες. Όπως καταγγέλλουν οι ένστολοι της ΔΑ Λέσβου τα υπηρεσιακά οχήματα που διατίθεται για τις υπηρεσιακές ανάγκες των στατικών δυνάμεων, είναι διαλυμένα.

Ενδεικτικό και αυταπόδεικτο της κατάστασης που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι Αστυνομικοί στη Λέσβο, το βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο όπως διακρίνεται, περιπολικό καθώς δεν έχει κρύσταλλα στα παράθυρα, οι επιβαίνοντες ενστόλους έχουν προχωρήσει σε αυτοσχέδια κατασκευή με .. σακούλες στα παράθυρα του υπηρεσιακού οχήματος, για να αποφεύγουν την έκθεση στη βροχή και το κρύο .
Όπως σχολιάζουν με πικρία μεταξύ του, «Θα ζητάμε από τον ΑΞ/ΥΠ του ΚΥΤ να χρεώσει αδιάβροχο και υπηρεσιακή ομπρέλα καθώς χρειάζεται.. εντός. θα μου πεις, αυτοί είναι αστυνομικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν πουλάει! Το μόνο που κάνουν “οι ως άνω “είναι να μας θυμίζουν συνεχώς τις υποχρεώσεις μας. Τα προβλήματά μας, δεν τα βλέπουν!»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis