Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Βαγγέλης Μπαταρλής
18:14 | 01/01/2024

Ο νεαρός αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής έχει εκφράσει αρκετές φορές  τις απόψεις του με βίντεο στο Tik Tok.

Είχε μάλιστα ξεσηκώσει κύματα συμπαράστασης όταν εξέφρασε την αλληλεγγύη του σε όσους βγήκαν στους δρόμους για την τραγωδία στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flash.gr, τώρα ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής  με ένα βίντεο στο tiktok  μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και αρκετοί συνάδελφοί του όταν έρχονται αντιμέτωποι με πολλαπλές μηνύσεις και είναι ασύμφορο να καλύψουν τα δικαστικά έξοδα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει την περίπτωση όπου ο ίδιος και συνάδελφος του κλήθηκαν σε περιστατικό κακοποίησης γυναίκας και του παιδιού της από τον πρώην σύζυγο. 

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, ο πατέρας που έχει αρκετά χρήματα επιμένει με μηνύσεις ακόμη και κατά των αστυνομικών οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα.

«Είμαστε ακάλυπτοι με τα πολλά δικαστικά έξοδα και η δικαιοσύνη συνεχίζει να τον δικαιώνει. Αν δεν έχουμε κάλυψη πως θα μπορούμε να πηγαίνουμε στα περιστατικά και να κάνουμε τη δουλειά μας», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις του αστυνομικού στο βίντεο που ανήρτησε στην πλατφόρμα:

@vaggelisbatarlis #police #policia #policeofficer #policeoftiktok #policeman #fypシ゚viral #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - BATARLIS

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis