Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 10/02/2024

Αποκλειστικές πληροφορίες εξασφάλισε ο δημοσιογράφος του MEGA Μαρίνος Αλειφέρης για το δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων του επιχειρηματία στην Μάνδρα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του MEGA οι δράστες φαίνεται να παρακολουθήσαν αρκετές μέρες την περιοχή, κι έτσι είχαν βρει δρομολόγια προκειμένου να φύγουν από το σημείο της δολοφονίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Διαβάστε επίσης

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει ότι οι δράστες είχαν προχωρήσει στην χαρτογράφηση περιοχής κι είχαν διαλέξει χωματόδρομους για διαφυγή μέσα από το βουνό μετά την διάπραξη της δολοφονίας.

Όσον αφορά τον οδηγό της μοτοσικλέτας φαίνεται να είναι έμπειρος, καταφέρνοντας να αποφύγει κάμερες αφαλείας.

Η συνολική διάρκεια της εκτέλεσης του επιχειρηματία στην Μάνδρα ήταν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα οι δράστες πριν φύγουν από το σημείο της εκτέλεσης εξαφάνισαν τα ίχνη τους, πετώντας το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήσαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από λίγο υπήρξε μία ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της οικογένειας, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που δόθηκε το μεσημέρι από μία γυναίκα σε τηλεοπτικό σταθμό κι ανέφερε ότι είχε σχέση με το θύμα, τονίζοντας ο κ. Κούγιας ότι αυτό δεν ισχύει.

Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος προέτρεψε τις Αρχές να ερευνήσουν το ευρύτερο περιβάλλον της συγκεκριμένης γυναίκας για το εάν υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση ή όχι με αυτή την αιματηρή δολοφονική επίθεση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis