Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
KATSAFADOS
12:17 | 01/01/2024

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Σώματος Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη και τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Διονύσιο Κωστή, επισκέφθηκε τo Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής επισκέφθηκε στην αλλαγή του χρόνου.

 

Διαβάστε επίσης

Η ανάρτηση του κ. Κατσαφάδου για την επίσκεψη του στο Κέντρο Επιχειρήσεων:

"Σήμερα είχα την μεγάλη τιμή να με βρει η αλλαγή του χρόνου στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρου Μαυρόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Μάνου Λογοθέτη, όπου ευχήθηκα στους αστυνομικούς που υποδέχτηκαν το 2024 εν ώρα υπηρεσίας.

Τους οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αδιάλειπτη προσφορά τους στην Ελληνική κοινωνία.

Την ανεκτίμητη προσήλωση τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, στη διαφύλαξη του αισθήματος της ασφάλειας και στην μάχη απέναντι στην παραβατικότητα και την εγκληματικότητα.

Τους οφείλουμε πολλά καθώς φροντίζουν καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας ακόμα και αυτές τις γιορτινές στιγμές μακρυά από τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους!

Εύχομαι από καρδιάς, το 2024 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευημερία για όλους.

Μια ασφαλής χρονιά, για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, με περισσότερο σεβασμό και αναγνώριση στο επάγγελμα του Ελληνα αστυνομικού.

Καλή Χρονιά σε όλους!"

Δείτε όσα είπε ο κ. Κατσαφάδος κατά τη διαβίβαση του στον ασύρματο της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis