Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:44 | 29/09/2023

Κατηγορείται ότι βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο την εν διαστάσει σύζυγό του να βρίσκεται σε «ιδιαίτερες» στιγμές με τον σύντροφό της και στη συνέχεια «ανέβασε» φωτογραφία της από το σκηνικό αυτό, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

Ο λόγος για έναν 32χρονο ο οποίος, σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλλε η 23χρονη εν διαστάσει σύζυγός του, εκτός του ότι δημοσιοποίησε τη φωτογραφία της, πήγε έξω από το σπίτι της και την εξύβρισε.

Διαβάστε επίσης

Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου δια της δικηγόρου κας. Κάνδιας Πολυχρόνη και με αυτή η 23χρονη ζητά να κινηθεί η ποινική διαδικασία σε βάρος του 32χρονου για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της εξύβρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί από τον περασμένο Μάιο (2023), το όλο όμως περιστατικό σημειώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Τότε συναντήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και όπως αναφέρει η 23χρονη στη μήνυση της, εκείνη αποχώρησε και πήγε σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της. Λίγες ώρες αργότερα ο 32χρονος κατηγορείται ότι μετέβη έξω από την οικεία της εν διαστάσει συζύγου του και άρχισε να φωνάζει και να εξυβρίζει τόσο την ίδια όσο και τον σύντροφό της.

Αμέσως κλήθηκε και η Αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκε η 23χρονη ότι ο 32χρονος είχε αναρτήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της σε ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό της.

Η ίδια αναφέρει στην έγκληση που έχει υποβάλει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ότι ο 32χρονος φέρεται να τη βιντεοσκόπησε με το κινητό του από την ανοικτή μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου της που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και η οποία ήταν ανοικτή λόγω της ζέστης.

Μάλιστα η 23χρονη τονίζει μεταξύ άλλων ότι για την ανάρτηση πληροφορήθηκε από φιλικό της πρόσωπο και αρχικά αδυνατούσε να πιστέψει ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο όμωςν καθώς της έστειλαν τη φωτογραφία διαπίστωσε και η ίδια ότι ήταν αλήθεια.
Πλέον ζητά να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος του 32χρονου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis