Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:04 | 09/12/2018

Το BitLife είναι ένα παιχνίδι, όπου μπορείτε τελικά να κάνετε ό, τι θέλετε και να απολαύσετε τις συνέπειες από πρώτο χέρι. Σε αυτήν την τελευταία ενημέρωση στο BitLife μπορείτε τώρα να διαπράξετε εγκλήματα, να περάσετε το τεστ οδήγησης, ακόμη και να δραπετεύσετε από τη φυλακή.

[custom:google-ads]

Είναι πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται

Όταν προσπαθήσετε να δραπετεύσετε από τη φυλακή, θα δείτε ένα πλέγμα τετράγωνων, ένα εικονίδιο που θα αντιπροσωπεύει εσάς και ένα άλλο που θα αντιπροσωπεύει έναν αστυνομικό που δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να εμποδίσει τη διαφυγή σας. Για κάθε κίνηση που κάνετε, ο αστυνομικός θα μπορεί να κάνει δύο.

Πώς μπορώ να δραπετεύσω;

Με άλλα λόγια πως μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς να σας πιάσει ο αστυνομικός. Ακούγεται απλό, αλλά ο αστυνομικός κινείται γρηγορότερα από σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε πιο πονηρός. Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον για να προσελκύσετε τον αστυνομικό κάπου που δεν θα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Μετά από αυτό, μια απόδραση είναι δυνατή καθώς ο αστυνομικός δεν θα μπορεί να σας κυνηγήσει.

BitLife

Είναι τόσο απλό;

Καλά ναι, για μια ακόμη φορά ακούγεται πολύ πιο απλό από αυτό που πραγματικά είναι. Ορισμένα επίπεδα μπορούν να λυθούν σε μερικές κινήσεις, άλλα χρειάζονται πάνω από 20. Είναι σαν ένα παιχνίδι σκακιού. Προσπαθήστε να προβλέψετε τις κινήσεις του αντιπάλου σας και χρησιμοποιήστε τον εαυτό σας ως δόλωμα σε όλη τη διαδικασία. Θα πρέπει να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο όπου η σωστή κίνηση θα οδηγεί τον αστυνομικό σε παγίδα και η λανθασμένη κίνηση θα σας οδηγεί στο οπτικό του πεδίο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην το σκάτε αλλά να επεκτείνεται κι η ποινή σας.

Όσο ανεβαίνετε επίπεδο, θα παρατηρείτε ότι ο αστυνομικός κινείται με βάση το πού βρίσκεστε. Εάν σκέφτεστε αυτό το μίνι-παιχνίδι ως σκακιέρα, το οπτικό πεδίο του αστυνομικού μοιάζει ας πούμε με του «πύργου». Αυτό σημαίνει ότι ο αστυνομικός μπορεί να σας δει αν στέκεστε οπουδήποτε οριζόντια ή κάθετα. Ξέρω ότι ακούγεται περίπλοκο, αλλά αν δεν είστε στην ίδια ευθεία ουσιαστικά με τον αστυνομικό, ο αστυνομικός δεν μπορεί να σας δει.

Αν ο αστυνομικός μπορεί να σας δει μόνο αν στέκεστε κάθετα ή οριζόντια μπροστά του, τότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τη σύλληψη έχοντας αυτό ακριβώς στο νου σας. Εάν χρησιμοποιείτε τα μαύρα τείχη προς όφελός σας, μπορείτε να μείνετε ένα βήμα μπροστά από τον αστυνομικό ανά πάσα στιγμή. Στα περισσότερα επίπεδα, θα χρειαστεί να διακινδυνεύσετε τη ζωή σας, για να βεβαιωθείτε ότι ο αστυνομικός θα πάει σε μια θέση από την οποία δεν θα μπορεί εύκολα να σας δει.

Μόλις βρεθείτε έξω από τη φυλακή, είναι δυνατό να ξανακάνετε μια νέα καθαρή ζωή. Απλά θυμηθείτε ότι ο νόμος είναι πάντα στο ίχνος σας, οπότε πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis