Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Φωτογραφία: Intime, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
09:48 | 29/03/2024

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών στην Αργιθέα και την Καρδίτσα. Το ακέφαλο πτώμα ανήκει όπως φαίνεται σε ιδιοκτήτρια σπιτιού της περιοχής…

Θρίλερ στην Καρδίτσα με ακέφαλο πτώμα γυναίκας, σε σπίτι στην Αργιθέα. Όλα δείχνουν πως ανήκει στην ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που τις τελευταίες μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αυτό είχε προκαλέσει ανησυχία σε στενούς συγγενείς της, που έσπευσαν κάποια στιγμή και ήρθαν αντιμέτωποι με ανατριχιαστικές εικόνες. Εντός της ημέρας αναμένεται στο σημείο ιατροδικαστής, που θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του θανάτου. Οι εικόνες στο διαμέρισμα πάντως, κάνουν τους αστυνομικούς να εστιάσουν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, στο Καταφύλλι του Δήμου Αργιθεας στην Καρδίτσα ήταν άνω των 80 ετών. Ζούσε μόνη της και τα τελευταία 24ωρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Στο σπίτι κλήθηκε αγροτικός γιατρός, αργά το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου. Το πτώμα της ηλικιωμένης ήταν ακέφαλο.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένεται πλέον ιατροδικαστής από την αρμόδια υπηρεσία Λάρισας, που θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της.

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis