Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 Ελ Αραμπί
18:44 | 15/01/2024

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σημείωσε το 67ο του γκολ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και έδωσε τη νίκη στους Ερυθρόλευκους κόντρα στην Κηφισιά, η οποία είναι η 17η ομάδα που δέχεται τα πυρά του στη Super League. Ο Μαροκινός έχει σκοράρει απέναντι στις 17 ομάδες από τις 19 που έχει αντιμετωπίσει και οι μοναδικές που του έχουν «γλιτώσει» είναι ο Απόλλων Σμύρνης και ο Λεβαδειακός, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Από τις 24 Αυγούστου 2019 που έκανε το ντεμπούτο του με γκολ στο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0, μέχρι και τώρα έχει σημειώσει 67 τέρματα για το πρωτάθλημα και αυτή τη σεζόν βρήκε γκολ απέναντι στις δύο νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας, τον Πανσερραϊκό με τον οποίο σκόραρε και στα δύο ματς και την Κηφισιά.

Διαβάστε επίσης

Τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία έχει 9 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος και ακολουθούν ο Βόλος (8), η Λαμία (7), ο Ατρόμητος (6), ο Παναθηναϊκός (5) και ο Παναιτωλικός (5).

Με τα 67 γκολ που έχει σημειώσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα όλων των εποχών του Ολυμπιακού στην Α’ Εθνική/Super League και μάλιστα στην 9η θέση, όπου άφησε στην 10η τον Γιώτη Τσαλουχίδη με 65 τέρματα και μπροστά του είναι ο Αριστείδης Παπάζογλου με 72. Κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τους Ερυθρόλευκους είναι ο Γιώργος Σιδέρης με 226 γκολ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis