Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:09 | 13/12/2020

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να πραγματοποιούν ασκήσεις πυραυλικών συστημάτων, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της χώρας, υποβρύχια του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού να εκτοξεύουν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Bulava, με τα πλάνα να είναι εντυπωσιακά.

Τα εξελιγμένα πυρηνικά υποβρύχια τύπου Borei-A του ,του Στόλου του Ειρηνικού, του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού προχώρησαν εκτόξευση διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων τύπου Bulava, στην θάλασσα του Οκχότσκ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, πυρηνικό υποβρύχιο τύπου Borei-A εκτόξευσε τέσσερις διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Buava, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ασκήσεων επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα:

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε ότι εκτοξεύθηκε ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος μέσης εμβέλειας, ένα βαλλιστικός πύραυλος από υποβρύχιο, το οποίο είχε αναπτυχθεί στη Θάλασσα του Μπάρεντς, καθώς επίσης και δύο πύραυλοι υψηλής ακρίβειας από αεροσκάφη τύπου Tu-160.

Η εκτόξευση αυτών των πυραυλικών συστημάτων πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, με τη συμμετοχή «στοιχείων και μέσων των χερσαίων αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων», που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της πυρηνικής στρατηγικής της χώρας.

Με πληροφορίες από: Defence Blog

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis