Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:15 | 27/01/2020

Τα προστατευμένα με ευρεσιτεχνία Cobra Cuffs® έρχονται πλήρως συναρμολογημένα και διπλωμένα ώστε να χωρούν εύκολα σε σακούλες μεταφοράς.

Με βάρος μόνο 56.6 gr προσθέτουν ελάχιστο βάρος στον χειριστή, είναι εύκολο να μεταφέρθουν πολλές, για καταστάσεις μαζικής σύλληψης ή ελέγχου πλήθους. Για κάθε μεταλική χειροπέδα (~283 gr) αντιστοιχούν 5 Cobra Cuffs.

Κατασκευασμένο από πολυμερικό μείγμα με εκπληκτική δύναμη αντοχής τα Cobra Cuffs είναι σχεδόν άθραυστα. Το πατενταρισμένο διπλό κλείδωμα τα καθιστά πραγματικά μοναδικά.

Δεδομένου ότι είναι μιας χρήσης, μπορείτε να είστε βεβαιοί ότι χρησιμοποιείτε ένα καθαρό ζευγάρι κάθε φορά.

Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος μεταφοράς ασθένειων από τον συλληφθέντα στον χειριστή ή από συλληφθέντα σε συλληφθέντα όπως στις μεταλλικές χειροπέδες, περιορίζοντας και την αστική ευθήνη του χειριστή.

Cobra Cuffs σε σχέση με άλλα Nylon Zip Ties της αγοράς:

  • Τα Nylon Zip Ties είναι συνήθως δύσκαμπτα, σκληρά για αποθήκευση και δύσκολα να εφαρμοστούν κάτω από στρες ή καταστάσεις χαμηλού φωτισμού.
  • Οι περισσότερες πλαστικές χειροπέδες μίας χρήσης τύπου Nylon Zip Ties είναι επιρρεπείς σε τυχαία υπερβολική σύσφιξη τραβώντας το λουρί κατά τη διάρκεια της μεταγωγής. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη των νεύρων του συλληφθέντα με κατεπέκταση αστική ευθύνη στην υπηρεσία.

* Μόνο οι ασφάλειες των Cobra των Cuffs μπορούν να αποτρέψουν τυχαίο υπερβολικό σφίξιμο

  • Οι περισσότερες πλαστικές χειροπέδες μίας χρήσης κατασκευάζονται με ένα τυπικό σχέδιο Zip Tie χρησιμοποιώντας μια εσωτερική καστάνια η οποία μπορεί να κοπεί ή να παραβιαστεί.

  • Ο εσωτερικός μηχανισμός στις πλαστικές χειροπέδες μιας χρήσης τύπου Zip Tie είναι συνήθως το ασθενέστερο σημείο και είναι επιρρεπείς σε ρωγμές ή θραύσεις με τις κατάλληλες τεχνικές απόδρασης.

  • Ο εσωτερικός μηχανισμός στις πλαστικές χειροπέδες μιας χρήσης τύπου Zip Tie με βάση το νάιλον γίνεται ακόμα πιο εύθραυστος σε χαμηλές θερμοκρασίες ή και κάμψη του υλικού.

* Μόνο τα Cobra Cuffs χρησιμοποιούν ένα πατενταρισμένο κράμα πολυμερούς / καουτσούκ το οποίο αντισταθμίζει πιθανές ρωγμές λόγω χαμηλής θερμοκρασίας και ουσιαστικά λύνει τα παραπάνω προβλήματα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

·         ΒΑΡΟΣ: 56.6 gr

·         ΜΗΚΟΣ:  190.5 mm

·         ΠΛΑΤΟΣ: 38.1 mm

·         ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΑΣ: 190.5 mm

·         ΑΝΤΟΧΗ ΕΦΕΛΚΥΣΜΟΥ (Tensile Strength) 400+ lbs

·         Κατασκευασμένο από εξαιρετικά σκληρό καουτσούκ & πολυμερές που αντιστέκεται στη δημιουργία ρωγμών σε χαμηλές θερμοκρασίες

Για την ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ

H MILSPEC PLASTICS αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην χώρα μας από την ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ και όλα τα μοντέλα COBRA CUFFS® είναι άμεσα διαθέσιμα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.talosdefense.com/el/milspec-plastics.html?___from_store=en

Για την MILSPEC PLASTICS

Η εταιρία MilspecPlastics με έδρα το Asheville της Βόρειας Καρολίνα, κατασκευάζει τα πατενταρισμένα CobraCuffs®και άλλα υψηλής ποιότητας πλαστικά είδη τα οποία χρησιμοποιούνται από ομάδες του στρατού και της αστυνομίας σε όλο τον κόσμο.

Η Milspec Plastics παρέχει επίσης ένα πλήρες πακέτο προϊόντων που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως μη θανατηφόρο έλεγχο ταραχών, επέμβαση έκτακτης ανάγκης, τσάντες Active Shooter Go και εργαλεία για επιβολή του νόμου, στρατιωτική, επαγγελματική ασφάλεια και πολιτικές αγορές.

Από το 2001 η Milspec Plastics έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην παροχή των πιο καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας για εκείνους που μας προστατεύουν, ξεκινώντας από τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς των ΗΠΑ.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.milspecplastics.com/

 

 


 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis