Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αυγέρη_aMNA
17:27 | 28/11/2023

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη κυβέρνηση, στην οποία οι υπουργοί ελπίζουν να... πέσουν θύματα παρακολούθησης. Και τελικά τι κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

«Ο υπουργός Επικρατείας γνωρίζει ποιος τον παρακολούθησε; Γι' αυτό δεν κάνει μήνυση;», σχολιάζει και προσθέτει πως «από όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι τουλάχιστον τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης από το Predator» και «κανείς τους δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη». Η κ. Αυγέρη σημειώνει πως «ούτε πρόστιμο θα επιβληθεί στην ΕΥΠ, καθώς αυτό αποφάσισε η ΑΔΑΕ, με τη νέα της σύνθεση», «όπως τη διαμόρφωσε η κυβέρνηση με αντικοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις, για να καλυφθεί το Μαξίμου και να μην αποκαλυφθεί πού βρίσκεται ο "εγκέφαλος" του δικτύου παρακολουθήσεων».

Η κ. Αυγέρη σχολιάζει ότι «ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του συμπεριφέρονται όπως οι ένοχοι που θέλουν να κρύψουν στοιχεία» και υπογραμμίζει καταληκτικά: «Να είναι σίγουροι όμως. Γι' αυτή την υπόθεση που τραυματίζει σοβαρά τη Δημοκρατία και εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς η αλήθεια θα λάμψει και όλες οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis