Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 03/12/2016
Η Beretta γιορτάζει τα 490 χρόνια της και παρουσιάζει ένα ανώτερης ποιότητας και κατασκευής δίκαννο …. το μοντέλο Serpentine!
 
Από τον Οκτώβριο, ο οποίος είναι ο επίσημος μήνας για την επέτειο, η Beretta  γιορτάζει τα 490 χρόνια της με ειδικές εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη και παρουσιάζει σε Γκαλερί μοναδικά και ειδικά αναμνηστικά όπλα. Αυτές οι εκδηλώσεις μοιράζονται σε όλο τον κόσμο μέσω των καναλιών επικοινωνίας της εταιρείας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το 490 Serpentine είναι ένα απόλυτα μοναδικό και παράλληλα  συλλεκτικό κομμάτι.
 
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του όπλου είναι το μπλε φινίρισμα στη βάση που συνδέεται με το εμπορικό σήμα Beretta. Στο όπλο εντοπίζουμε πιο διακριτικά χαρακτηριστικά. Αντί για ένα μοχλό ανοίγματος στο πάνω μέρος, ο μηχανισμός βρίσκεται στο πλάι! Τα ξύλα είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρεθεί σε τέτοιου τύπου όπλο …..
 
Αυτό που αξίζει να επισημάνω …. είναι ότι το πρώτο τιμολόγιο αρχικών πωλήσεων της Beretta - μια παραγγελία για βενετσιάνικα κανόνια από τους Δόγηδων της Βενετίας με ημερομηνία 3 Οκτώβρη του 1526, είναι χαραγμένο με λευκό χρυσό στη βάση του όπλου! Επίσης χαραγμένα, στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα της σκανδάλης, η καταστατική ημερομηνία θεμελίωσης (1526), η ηλικία της εταιρείας (490), και το έτος κατά το οποίο έγινε το πρώτο 490 Serpentine (2016).
 


 
guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis