Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ιΩΑΝΝΙΝΩΝ
20:58 | 30/12/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων:

 Σαν σήμερα ,πριν 18 χρόνια, στις 30 Δεκεμβρίου 2005 κατά την διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνων κακοποιών, στην περιοχή της Τρυγώνας Τρικάλων , δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ οι συνάδελφοί μας Δημήτρης ΚΩΤΣΗΣ και Κώστας ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ.

Σήμερα   στο μνημείο που έχει ανεγείρει η Ε.Α.Υ. Ιωαννίνων για να τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων, τελέσθηκε με μέριμνα της Ένωσής μας και της Ε.Α.Υ.Τρικαλων τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους , ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

αστυνομικοι Ιωαννινων

Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων, ο συνάδελφος και Περιφερειακός Σύμβουλος Περ. Ηπείρου Κωνσταντίνος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ κ. Κολιοπάνος Θεόδωροςο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Ιωαννίνων Α/Δ κ. Αζέλης Γεώργιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων  Α/ Δ κ. Μήτραινας Δημήτριος.

Εικόνα
αστυνομικοι Ιωαννινων
Εικόνα
αστυνομικοι Ιωαννινων

Ως Ένωσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων  δεν ξεχνούμε  ποτέ τους συναδέλφους μας, οι οποίοι θυσίασαν ότι ιερότερο υπάρχει, την ίδια τους την ζωή,στον βωμό του καθήκοντος . Παράλληλα καλούμε την Πολιτεία πέραν των ευχολογίων ,επιτέλους να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό ως οφείλει.

Εικόνα
αστυνομικοι Ιωαννινων

                                                 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης         ΒΑΓΓΕΛΗΣ Αλέξανδρος

      

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis