Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 09/12/2023

Όχι κύριοι κρατήστε τα λεφτά σας και τα επιδόματα σας και τα επικίνδυνα και τα ψίχουλα που τάζετε γιατί η δουλειά αυτή δεν πληρώνεται με τίποτα όταν το τίμημα είναι η ίδια σου η ζωή. 

Ναι όλοι μας συνειδητά ή υποσυνείδητα συμφιλιωθήκαμε με το γεγονός από την πρώτη μέρα ότι κάποια στιγμή μπορεί να μην γυρίσουμε σπίτι μας.

Διαβάστε επίσης

Κάποιοι προτίμησαν βέβαια την ασφάλεια του γραφείου ορθά σκεφτόμενοι αφού η πολιτεία δεν επιβραβεύει αυτόν που θέτει εαυτόν σε κίνδυνο. 

  Όσοι λοιπόν από εμάς βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή οραματιζόμαστε πως όταν φτάσει εκείνη η στιγμή της υπέρτατης θυσίας θα είναι για να σώσεις έναν συνάνθρωπο συνάδελφο ή πολίτη από κίνδυνο ζωής ή για να σταματήσεις έναν επικίνδυνο κακοποιό.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ 

Διάβασα το ιατρικό ανακοινωθέν και βούρκωσα. Για εμάς στις διμοιρίες κύριοι όλοι είμαστε ένα. Σήμερα εγώ αύριο εσύ.

Μια υπηρεσία που η ιστορία της έχει γραφτεί με αίμα και δουλεύει μόνο με το φιλότιμο των ανδρών της. Αυτοί λοιπόν κύριοι που χαροπαλεύουν στις ΜΕΘ είναι αυτοί που έσωσαν την δημοκρατία , αυτοί που κράτησαν τα σύνορα της χώρας, αυτοί που ορμάνε στην μέσα στη φωτιά , αυτοί που καλείς όταν όλοι άλλοι αδυνατούν να προχωρήσουν. Είναι όμως και αυτοί που κάνουν τους κώνους σε σταθερά σημεία , τους στόχους σε μολότοφ πέτρες και πάσης φύσεως υλικά , τους σεκιουριτάδες σε ανώνυμες εταιρείες, τους μαϊντανούς σε συναυλίες και πανηγύρια. Γιατί έτσι ΕΣΕΙΣ επιλέξατε να τους χρησιμοποιήσετε. ΑΠΑΞΙΩΣΗ από την πολιτεία και από την υπηρεσία. Δώστε μας πίσω την περηφάνεια μας δώστε μας το σεβασμό που μας αξίζει. 

Οι προσευχές  όλων μας για τον αδελφό μας να γίνει καλά. 

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ 

* Η ανωτέρω επιστολή εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis