Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:27 | 28/02/2024

«Έσπασα τις τζαμαρίες για να βρω λεφτά να πάρω την δόση μου και κάτι να φάω. Μην με αφήσετε έξω, στείλτε με φυλακή. Είμαι άστεγος, κοιμάμαι δίπλα από τον ΟΚΑΝΑ στον δρόμο», δήλωσε χθες στο Αυτόφωρο ένας 50χρονος χρήστης ουσιών που από τις 24 εως τις 26 Φεβρουαρίου είχε κάνει διαρρήξεις σε τέσσερις επιχειρήσεις στον Βόλο.

Στην τελευταία διάρρηξη έσπασε ένα παράθυρο επιχείρησης διεκπεραίωσης αδειών και διπλωμάτων και όταν ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα νόμιζε πως είχε γίνει έγκλημα. Ο 50χρονος έκοψε τα χέρια του, και το πάτωμα, οι φάκελοι και τα γραφεία που ανακάτεψε ήταν γεμάτα αίματα.

Διαβάστε επίσης

«Όταν με κάλεσε η αστυνομία που πρώτη εντόπισε την διάρρηξη, πανικοβλήθηκα» είπε ο ιδιοκτήτης. Ο 50 χρόνος που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας, βρέθηκε από αστυνομικούς αιμόφυρτος στον δρόμο και μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο. Είχε λιποθυμήσει από την αιμορραγία και χθες στο δικαστήριο εμφανίστηκε με τα χέρια δεμένα με επιδέσμους.

Οι 4 επαγγελματίες που υπέστησαν ζημιές δήλωσαν πως αυτές κυμαίνονται από 70 εως 200 ευρώ σε κάθε κατάστημα, με τον 50χρονο να ζητά συγγνώμη από όλους. Από συνεργείο έκλεψε και λαπ-τοπ αλλά δεν θυμόταν που το είχε «πασάρει» για να αγοράσει ναρκωτικά.

«Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είχα δικαίωμα να το κάνω αυτό, αλλά είμαι κατεστραμμένος. Κλείστε με φυλακή, σας παρακαλώ. Την ζωή μου έσωσαν οι αστυνομικοί, θα πέθανα από την αιμορραγία και δεν θυμάμαι καν αν είχα κάνει και χρήση», είπε απευθυνόμενος στους δικαστές και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Πηγή: gegonota.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis