Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Διημερίδα με αντικείμενο τη συνεργασία αμερικανικών στρατιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και ελληνικά ΑΕΙ
18:27 | 18/11/2023

Διημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας.

   Βασικό αντικείμενο της διημερίδας αποτέλεσε η διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της Σχολής και του αμερικανικού στρατιωτικού ερευνητικού ιδρύματος Naval Information and Warfare Center - Pacific (NIWC-PAC) καθώς και η διερεύνηση χρηματοδότησης ερευνητικών προτάσεων ελληνικών ΑΕΙ, από το επίσης αμερικανικό στρατιωτικό ερευνητικό ίδρυμα Office of Naval Research Global (ONRG), με τον κομβικό ρόλο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Διαβάστε επίσης

   Στη διημερίδα συμμετείχαν αντιπροσωπείες των δύο αμερικανικών ιδρυμάτων και μέλη του διδακτικού-επιστημονικού προσωπικού της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, του επιστημονικού προσωπικού, καθώς και εκπροσώπων από ακαδημαϊκά ιδρύματα και φορείς της ημεδαπής. Στην εν λόγω δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πειραματικών δεδομένων κοινού ενδιαφέροντος. 
 
Κ.Γ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis