Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικό
19:10 | 15/02/2024

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ανέλαβε την επισκευή του περιπολικού, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές βλάβες έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

 

Διαβάστε επίσης

Σε σχετική ανάνρτηση που έγινε εχθές στη σελίδα στο fb  "Δήμος μπροστά - Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Λυκόβρυσης - Πεύκης" αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ελληνικής Αστυνομία , να αναλάβει την επιδιόρθωση του περιπολικού, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές βλάβες, έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Με άμεσες ενέργειες, το όχημα μεταφέρθηκε σε συνεργαζόμενο συνεργείο, όπου και πραγματοποιήθηκε πλήρης επισκευή, βαφή και αποκατάσταση στο δεξί φτερό, τη δεξιά κολόνα, τη δεξιά πόρτα και προφυλακτήρες μπρος και πίσω, ώστε το όχημα να είναι λειτουργικό και πάλι διαθέσιμο για περιπολίες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης φροντίζουμε να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών μας. Η συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας στηρίζεται εμπράκτως και αυτό αποδεικνύεται με την άμεση ανταπόκρισή μας να αναλάβουμε την επισκευή του περιπολικού οχήματος. Είμαστε πάντα δίπλα τους και θα στηρίξουμε με ό,τι μας ζητηθεί το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis