Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 27/11/2023

Κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η παραχώρηση της πλατείας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου για όλο τον μήνα Δεκέμβριο σε χριστουγενιάτικες δραστηριότητες, η οποία χρησιμοποιείται από τα τουριστικά λεωφορεία σαν χώρος επιβίβασης και αποβίβασης

Εικόνα
1

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης με την Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου την Παρασκευή 24/11/2023, στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκπροσωπήσε ο Πρόεδρος κ. Στράτος Μαγκουσάκης, και o Ταμίας κ. Ιωάννης Κουγιουμιτζάκης.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αστυνομίας παρευρέθηκαν o Εντελταμένος Συμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ Μαρίνος Παττακος, ο κ Τρούκης Γεώργιος, η κ Πλατάκη Παρασκευή,και η κ Μαριδάκη Σοφία.

Κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η παραχώρηση της πλατείας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου για όλο τον μήνα Δεκέμβριο σε χριστουγενιάτικες δραστηριότητες, η οποία χρησιμοποιείται από τα τουριστικά λεωφορεία σαν χώρος επιβίβασης και αποβίβασης επισκεπτών όλη την διάρκεια του έτους.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε δημιουργικό κλίμα, βρίσκοντας λύσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων στην επιβίβαση και αποβίβαση των επισκεπτών της πόλης μας από τα τουριστικά λεωφορεία.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis