Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:59 | 26/01/2024

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Στον απόηχο του θανάσιμου τραυματισμού του αείμνηστου συναδέλφου της Υ.Α.Τ και μέλους της Ένωσής μας Λυγγερίδη Γεώργιου και προκειμένου να παρέχουμε στους συναδέλφους των διμοιριών τα απαραίτητα εφόδια που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν σε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Διευθυντή της Δ.Α.Ε.Α. Ταξίαρχο κ. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρο, σειρά σεμιναρίων STOP THE BLEED στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, στα οποία συμμετείχαν εκατό αστυνομικοί της Υ.Α.Τ..

Όλοι οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν πως να αναγνωρίζουν μια καταστροφική αιμορραγία και να την διαχειρίζονται έως την άφιξη εξειδικευμένης βοήθειας. Με το πέρας των σεμιναρίων έγινε χορηγία από το Σωματείο μας, μέσω της Γ.Ε.Κ. ΤΕΡΝΑ την οποία ευχαριστούμε θερμά, 100 ιμάντων ίσχαιμης περίδεσης (tourniquet) για να διατεθούν στις 49 διμοιρίες της Δ.Α.Ε.Α. (Υ.Α.Τ.-Υ.ΜΕ.Τ.).

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διοργανωθεί σειρά σεμιναρίων και για τους υπηρετούντες της Υ.ΜΕ.Τ..

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκπαιδευτές ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο (Μέλος Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ.Α.- Ο.Π.Κ.Ε.), ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟ Δημήτριο (Αντιπρόσωπο Ε.ΑΣ.Υ.Α.-Ο.Π.Κ.Ε.), ΒΟΥΡΑΚΗ Χρήστο (Ο.Π.Κ.Ε.) και ΑΝΔΡΕΟΥ Ανδρέα (Εκπαιδευτής Α΄ Βοηθειών), οι οποίοι αφιλοκερδώς και αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο έφεραν εις πέρας επιτυχημένα την πολύ σημαντική αυτή εκπαίδευση.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis