Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
easy education
18:22 | 04/01/2024

Σημαντικό πλεονέκτημα για την ανάληψη θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών αποτελεί μεταξύ άλλων και η κατοχή πιστοποιητικών παρακολούθησης ΕΤΗΣΙΩΝ επιμορφώσεων. Οι επιμορφώσεις αυτές προσδίδουν μόρια στην Α’Βάθμια, τη Β’Βάθμια εκπαίδευση καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων και ταυτόχρονα αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στον ιδιωτικό τομέα.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους τα παρακάτω εξ αποστάσεως ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ επιμορφωτικά σεμινάρια κατάλληλα για μοριοδότηση σε Α’Βάθμια και Β’Βάθμια εκπαίδευση:

  1. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ):Ολιστική Προσέγγιση ( Σας εντάσσει στους Επικουρικούς Πίνακες Ειδικής Αγωγής)
  2. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων
  3. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
  4. Σχολική Ψυχολογία
  5. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ψυχολογία της νεανικής σχέσης
  6. Παιδοψυχολογία: Ολιστική Προσέγγιση
  7. Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση
  8. Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας

 

Διάρκεια 9 μήνες- 450 ώρες

 

Τα παραπάνω προγράμματα προσφέρονται με  μειωμένη τιμολογιακή πολιτική και με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων εκδίδεται - αντιστοίχως με τον θεματικό τίτλου του προγράμματος σπουδών - πιστοποιητικό παρακολούθησης δημοσίου φορέα, από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου.

Κλείστε μία θέση  στα νέα τμήματα που ξεκινούν 26 Ιανουαρίου 2024 και διεκδικήστε μία θέση εργασίας και επιπλέον μοριοδότηση.

Γιατί να το παρακολουθήσω:

  • Το μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό μοριοδοτεί σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως Δ.ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ, ΚΕΚ, σχολές ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) και εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).
  • 2 Μόρια στο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ – αναπληρωτές υποψήφιοι)
  • 1 μονάδα για στελέχη εκπαίδευσης, με βάση τα κριτήρια επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Προϊσταμένων των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.)
  • 10 μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ

 

Δείτε όλες τις επιμορφώσεις εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή υποστήριξης των παραπάνω προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου: Τηλέφωνο: 210 300 97 03  (help desk 10.00 – 16.00)

E-mail: [email protected]

Web site: www.easy-education.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis