Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:40 | 21/06/2023

Σήμερα, στις 12:00, πρόκειται να προσαχθεί στον ανακριτή Κω για να απολογηθεί ο 32χρονος αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές, κατηγορούμενος για την αρπαγή της άτυχης 27χρονης Πολωνής, που τελικά βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.

Ο αλλοδαπός επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που διορίστηκε από το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ωστόσο πήρε εκ νέου προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της αλλοδαπής, έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά παντός υπευθύνου και οι έρευνες εξακολουθούν να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω αλλά και του κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που λαμβάνουν και έχουν στην κατοχή τους προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης κοπέλας και φυσικά τον υπαίτιο, τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που συνετέλεσαν σε αυτό το έγκλημα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis