Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αναστάζια
16:14 | 21/06/2023

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω. Ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, απολογείται σήμερα. Σύμφωνα με το STAR, ο συλληφθείς αλλάζει την κατάθεσή του, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος είπε πως πήγαν στο σπίτι του μαζί με την Αναστάζια μετά το μίνι μάρκετ, ότι ήπιαν μερικές μπύρες και στη συνέχεια την μετέφερε ξανά στο μίνι μάρκετ όπου την παρέλαβε ο σύντροφός της . Όπως τόνισε, από εκεί και μετά δεν γνωρίζει τι έγινε με την κοπέλα.

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που η 27χρονη ήταν στο σπίτι του 32χρονου, εκεί βρισκόταν και ο συγκάτοικός του με καταγωγή από το Πακιστάν.  Επιμένει ότι δεν είδε την κοπέλα στο σπίτι με τον φίλο και συγκάτοικο, ούτε άκουσε τίποτα, γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο.

Όμως, ισχυρίζεται σύμφωνα με την ΕΡΤ1 ότι είδε αργότερα τον 32χρονο να έρχεται στο σπίτι, περίπου μισή ώρα μετά τη συνάντηση που είχε υποτίθεται με την Αναστάζια στο σπίτι και από εκεί κατάλαβε ότι κάτι συνέβη, διότι εμφανιζόταν αναστατωμένος. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας με τον συνήγορό του. Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που ενσωματωθούν στο κατηγορητήριο, θα συζητηθεί εκ νέου αναβολή.

Δολοφονία στην Κω: «Η Αναστάζια περνούσε κρίση στη σχέση της»

Συνάδελφοι της Αναστάζια που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στην Κω είναι συγκλονισμένοι από την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης.

Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση του εγκλήματος και σήμερα απολογείται ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τόσο για εκείνον όσο και για τη σχέση της 27χρονης με τον Πολωνό σύντροφό της, ο οποίος έχει αναχωρήσει για τη χώρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ALPHA, η Αναστάζια και ο σύντροφός της περνούσαν κρίση στη σχέση τους.

Η δημοσιογράφος από την Κω, Ηλιάνα Πετρή είπε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε μιλήσει με συναδέλφους της κοπέλας, οι οποίοι λένε ότι ήταν μια κοπέλα που δεν είχε δώσει δικαιώματα, ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι, το οποίο ωστόσο το τελευταίο διάστημα περνούσε μία κρίση στη σχέση τηςΤους έβλεπαν να τσακώνονται και να είναι λίγο πιο τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ τους, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι».

Σημειώνεται ότι το μοιραίο βράδυ η 27χρονη είχε στείλει στον σύντροφό της ένα μήνυμα ότι δεν αισθάνεται καλά εκεί που βρίσκεται και του ζήτησε να πάει να την πάρει. Ο 28χρονος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν εκείνη την ώρα, δεν κινητοποιήθηκε. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, είχε μία εφαρμογή στο κινητό του από την οποία μπορούσε να παρακολουθεί το στίγμα της. Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που η Αστυνομία τον άφησε να επιστρέψει στην Πολωνία, σημαίνει ότι δεν βρίσκεται στο «κάδρο» των υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές είχε κάνει κάποια μεροκάματα στο ξενοδοχείο όπου δούλευε η Αναστάζια με τον σύντροφό της και ίσως γνωρίζονταν από εκεί.

Φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν την 27χρονη να βγαίνει από το μίνι μάρκετ και να πηγαίνει μαζί με τον 32χρονο.

Ο αλλοδαπός δούλευε κυρίως στα χωράφια και έκανε γενικά κάποια μεροκάματα σε ξενοδοχεία του νησιού.

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis