Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 19/04/2019

Είναι ευρέως γνωστό (αν και φυσικά άδικο) πως στο εξωτερικό ξεκινούν όλες οι καινοτομίες που σου λύνουν τα χέρια, ακόμα και σε δύσκολες περιστάσεις!

Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια κινήθηκε και η εταιρεία Holmatro, η οποία δημιούργησε ένα καταπληκτικό, εναλλακτικό εργαλείο που θα λατρέψουν οι Ειδικοδυναμίτες ανά τον κόσμο!

[custom:google-ads]

Λέγεται "Door Blaster" και η "δουλειά" του είναι να ανοίγει πόρτες γρήγορα, αθόρυβα και φυσικά ασφαλέστερα! Λειτουργεί τόσο γρήγορα όσο οι εκρηκτικές ύλες, χωρίς το μειονέκτημα των θραυσμάτων που πετάγονται με την έκρηξη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® – UNDERSHIRT I”


Η γρήγορη εγκατάσταση και η αθόρυβη απομακρυσμένη ενεργοποίηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθιστούν το Door Blaster εξαιρετικά κατάλληλο για χρήση περιστατικά που είναι απαραίτητη η μυστικότητα.

Συνδεδεμένο με αντλία σε πρακτικό σακίδιο, το εργαλείο μπορεί να μεταφερθεί, να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει από ένα μόνο άτομο.

Πατώντας ένα κουμπί στο Door Blaster είναι το μόνο που χρειάζεται για να το επεκτείνετε και να το σφίξετε στο πλαίσιο της πόρτας. Στη συνέχεια, μπορείτε να απομακρυνθείτε από την πόρτα για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο από ασφαλή απόσταση, με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου.

Χρειάζονται μόνο δευτερόλεπτα για να ανοίξει η πόρτα και αμέσως μετά το εργαλείο "ελευθερώνεται" και πέφτει από την πόρτα, ενεργοποιώντας τη λειτουργία γρήγορης απελευθέρωσης.

Holmatro-Door-Blaster-Remote-Control

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το Door Blaster εν δράση:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis