Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:31 | 04/02/2018
Δείτε στο βίντεο μια επίδειξη των φυσιγγίων DRAGON'S BREATH - Ανάσα του Δράκου - σε διαμέτρημα 12 gauge που προορίζονται για λειόκανα ….. Όπως θα δείτε όπου εκτοξεύονται αυτά τα «ειδικά» φυσίγγια προκαλούν φωτιά …. ακόμα και στα ρούχα!
 
[custom:google-ads]
 
Tα Dragons Breath είναι πολύ «επικίνδυνα» φυσίγγια διαμετρήματος 12 gauge που βασίζονται σε μια πρόσμιξη ζιρκονίου, τα οποία όταν πυροδοτούνται από ένα λειόκαννο προκαλούν κάτι...σαν πυροτέχνημα σε μια απόσταση περίπου 5 μέτρων (20 πόδια) και είναι πολύ επικίνδυνα γιατί μπορεί να προκαλέσουν πολύ εύκολα εμπρησμό σε διάφορα φυσικά περιβάλλοντα.
 
 
 
Αν και έχει λίγες τακτικές και καθόλου σκοπευτικές εφαρμογές, το οπτικό αποτέλεσμα που παράγεται είναι πολύ εντυπωσιακό, παρόμοιο με ενός μικρού φλογοβόλου. Τα Dragons Breath είναι ακριβά σε σχέση με άλλα φυσίγγια και κοστίζουν πάνω  από 5 δολάρια ανά τεμάχιο. Επειδή είναι πολύ χαμηλής ισχύος δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ημιαυτόματα όπλα γιατί τα αέρια δεν παράγουν αρκετή ενέργεια η οποία να βοηθά την έξοδο και την εισαγωγή νέου φυσιγγίου στη θαλάμη. Ένας πρόσθετος λόγος για χρήση μόνο σε χειροκίνητα όπλα είναι το γεγονός ότι κάθε φυσίγγιο μετά την πυροδότηση προκαλεί τουλάχιστον μια μικρή φλόγα για 3 με 5 δευτερόλεπτα. Αυτό θα προκαλούσε κίνδυνο σε ημιαυτόματο όπλο αν ένα φυσίγγιο είχε ακόμα φλόγα και έπρεπε να βγει έξω από το όπλο με σίγουρα άσχημες συνέπειες για τον χειριστή.
 
 
Τα φυσίγγια DRAGON'S BREATH έχουν απαγορευτεί σε πολλές χώρες λόγω του κινδύνου της πυρκαγιάς.
 

 



www.guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis