Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:16 | 12/07/2016

Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιούν πλέον οι έμποροι ναρκωτικών προκειμένου να παραδίδουν το εμπόρευμά τους στους πελάτες τους που διαβιούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, οι ναρκέμποροι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επιστρατεύσει drones, στα οποία δένουν τα ναρκωτικά και στη συνέχεια τα οδηγούν εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων για την... παράδοση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το τελευταίο κρούσμα κατεγράφη τα ξημερώματα του Σαββάτου της 2ας Ιουλίου, όταν οι εξωτερικοί φρουροί των γυναικείων φυλακών διέκριναν τρία drones να κατευθύνονται προς το μέρος τους.

Άμεσα ειδοποίησαν τα περιπολικά που φρουρούν περιμετρικά το σωφρονιστικό κατάστημα, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν το περιστατικό.

Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, οι φρουροί ισχυρίστηκαν ότι τρία drones άρχισαν να προσεγγίζουν το σημείο όπου βρίσκονταν και ένα από αυτά εισήλθε στις ανδρικές φυλακές.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, παρόλο που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επιδόθηκαν σε εκτεταμένη έρευνα τόσο εντός του σωφρονιστικού καταστήματος όσο και περιμετρικά, δεν κατάφεραν τελικά να βρουν το drone που εισήλθε στις φυλακές.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πριν από έναν μήνα περίπου. 

 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

 

www.zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis