Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 03/12/2019

Το ότι η αστυνομία στο ζάμπλουτο εμιράτο της Αραβικής Χερσονήσου είναι μερακλήδες το ξέραμε εκ των προτέρων και, όταν έχεις έναν μερακλή με ατελείωτα λεφτά, τότε οι πιθανότητες για ομορφιές πολλαπλασιάζονται.

Κάπως έτσι έχουμε δει κατά καιρούς το αστυνομικό σώμα της χώρας να περιπολεί με McLaren και Bugatti, ενώ προφανώς κάτι απλά οχηματάκια τύπου Porsche, Ferrari κλπ μάλλον θα τα χρησιμοποιούν μόνο για βασικές δουλειές – καφέδες, ντόνατς, άντε και καμιά μεταγωγή.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, οι μοτοσυκλετιστές της αστυνομίας δε θα μπορούσαν να κυκλοφορούν με παπάκια, έτσι δεν είναι;

Είπαν λοιπόν οι άνθρωποι να πάρουν κάτι γρήγορο, άφησαν το Ιταλικό πάθος να τους συνεπάρει και η Ducati Panigale ήταν σχεδόν μονόδρομος.

Αλλά όχι όποια κι όποια. V4R, κυρίες και κύριοι. 

Οκτώ στον αριθμό απέκτησε η αστυνομία του Abu Dhabi, έσκασε δηλαδή πάνω από 350 χιλιαρικάκια πριν καν αρχίσει τις μετατροπές και προσαρμογές, οπότε ας το έχετε καλά στο μυαλό σας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη στο Abu Dhabi. Δεν ξεφεύγεις (εκτός αν είσαι ο Jonathan Rea)…

Πηγή:  bikeit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis