Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:32 | 27/03/2015

Επί ενάμιση χρόνο υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αγωγή ο Andreas Lubitz γράφει σήμερα η Bild, ενώ η Μαρία Δεναξά μεταδίδει από το Παρίσι ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

Αν και η Lufthansa επισήμως αρνήθηκε να αναφερθεί σε πιθανά ψυχολογικά προβλήματα του συγκυβερνήτη επικαλούμενη το ιατρικό απόρρητο, η Bild σήμερα αποκαλύπτει πως ο νεαρός είχε υποβληθεί σε ψυχιατριατρική θεραπεία επί ενάμιση χρόνο.

Η σχολή στο Φοίνιξ όπου εκπαιδευόταν εκείνη την εποχή τον χαρακτήριζε ακατάλληλο για να πετάξει. Σε αυτό τον ενάμιση χρόνο που δεχόταν ψυχιατρική αγωγή είχε αναγκαστεί να επαναλάβει πολλές φορές τα μαθήματα πτήσεων εξαιτίας της κατάθλιψης. Το 2009 είχε διαγνωστεί με ένα σοβαρό επεισόδιο κατάθλιψης, γράφει η Bild. Ενας γιατρός τον παρακολουθούσε τακτικά και ο φάκελός του, αλλά και η άδεια πιλότου του έφερε τον κωδικό SIC.


Eντωμεταξύ, η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά γράφει στο twitter σήμερα, πως ο Andreas είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική με επεισόδια φοβίας και κρίσεις πανικού, καθώς και ότι ο φάκελός του γράφει πως πρέπει να παρακολουθείται τακτικά.
Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως υπέφερε από μια «προσωπική κρίση» ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως είχε βιώσει πρόσφατα ερωτική απογοήτευση.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis