Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 07/06/2017
Αυτό τον μήνα ενημερωθείτε για ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου αλλά λόγω έλλειψης ενημέρωσης δεν έχει καταφέρει να λάβει εμπεριστατωμένη άποψη γύρω από αυτό το ζήτημα
 
Eξετάσεις για θυρεοειδή
 
 Ο έλεγχος θυρεοειδούς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εξετάσεις για τον σύγχρονο άνθρωπο , άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τρόπο ζωής.
Ο θυρεοειδής είναι ένας πολύ σημαντικός αδένας του σώματος. Ευρίσκεται στον λαιμό μας πάνω από την τραχεία μας και αμέσως κάτω από τον λάρυγγα Η ονομασία θυρεοειδής δόθηκε εξαιτίας του σχήματός του, που μοιάζει με θυρεό (οικόσημο σε σχήμα ασπίδας). Διαχειρίζεται με ακρίβεια σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, ρυθμίζοντας τις καύσεις, την ανάπτυξη, το μεταβολισμό και έμμεσα την ψυχική μας υγεία και ισορροπία. Επιτελεί τις βασικές βιολογικές του δράσεις μέσω των ορμονών που παράγει της Τ3 και της Τ4 οι οποίες με το αίμα καταλήγουν σε όλους τους ιστούς του ανθρωπίνου σώματος. Για τη σύνθεση των θυρεοειδικών ορμονών απαραίτητο στοιχείο είναι το ιώδιο.
Οι πιο συχνά εμφανιζόμενες παθήσεις του θυρεοειδούς είναι ο υπερθυρεοειδισμός,  κατά την διάρκεια της ασθένειας  έχουμε έναν υπέρ του δέοντος ενεργό  θυρεοειδή που εκκρίνει μεγαλύτερες από το φυσιολογικό ποσότητες θυρεοειδικών ορμονών και ο υποθυρεοειδισμός, κατάσταση κατά την οποία ο θυρεοειδής δεν λειτουργεί με δυναμικό τρόπο και εκκρίνει μειωμένη ποσότητα ορμονών. Στον υπερθυρεοειδισμό το άτομο παραπονιέται για αυξημένη νευρικότητα, τρόμο στα άκρα, αϋπνίες, ταχυκαρδία, εύκολο λαχάνιασμα και κόπωση. 
Το διαγνωστικό κέντρο Genelabs προσφέρει έναν πλήρη αιματολογικό έλεγχο για τον θυρεοειδή στην τιμή των 20ευρώ. Ο έλεγχος περιλαμβάνει όλους τους βασικούς δείκτες. 
 
Παράλληλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από αυτόν τον μήνα το κέντρο μας επεκτείνει την συνεργασία του και με ενδοκρινολόγο που θα μπορεί να αξιολογεί τις εξετάσεις και να σας δίνει κατευθύνσεις.
 
Συνεργασία με Harmony
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το κέντρο ξεκίνησε απευθείας συνεργασία με το τεστ μη επεμβατικού προγεννητικού ελέγχου Harmony, Nipt Test, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε το τεστ σε άκρως προσιτή τιμή
 
 
Οι προσφορές του μήνα είναι:
 
1) Γυναικολογικός έλεγχος Τεστ Παπανικολάου/καλλιέργεια κολπικού στην τιμή των 22 ευρώ συν ένα δώρο
2) Έλεγχος για αφροδίσια νοσήματα στην τιμή των 28 ευρώ
3) Αιματολογικός έλεγχος για ερασιτέχνες αθλητές , συμμετέχοντες σε αγώνες μαραθώνιου κλπ, στην τιμή των 20 ευρώ.
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Παστέρ 15, Πλ. Μαβίλη
 
Τηλέφωνο: +30 210 6444 730, 210 6444 230
 
Fax: +30 210 6444 739
 
 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
 
www.genelabs.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis