Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:02 | 22/12/2018

Περίεργη χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.  υπόθεση της τοποθέτησης ενός «πακέτου» που τοποθετήθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών.

Ο συναγερμός «χτύπησε» στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Παρασκευής όταν ενημερώθηκε πως σε ένα ΑΤΜ μπροστά από το δημαρχείο είχε τοποθετηθεί  ένα δέμα ( κουτί παπουτσιών) και αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έκαναν ελεγχόμενη έκρηξη.

[custom:google-ads]

Από την εξέταση του δέματος προέκυψε πως μέσα του περιείχε πλακέτα, καλώδια, ύφασμα, κάρβουνα και γκαζάκι, ενώ τα υλικά δεν ήταν συνδεδεμένα μεταξύ τους και δεν ήταν δυνατόν να προκληθεί έκρηξη.

 

[custom:google-ads]

 

Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος Αχαρνών σε επικοινωνία που είχε το ΕleftherosΤypos.gr μαζί του είπε πως «από το περιεχόμενο της υποτιθέμενης βόμβας είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος παρά μάλλον πρόκειται για προειδοποίηση και απόπειρα εκφοβισμού. Εάν ορισμένοι είχαν στο μυαλό τους να εκφοβίσουν ή να προειδοποιήσουν το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή τους απαντώ ότι λάθος πόρτα κτύπησαν. Οι Αχαρνές θα καθαρίσουν με την παραβατικότητα. Αργά ή γρήγορα οι διεκδικήσεις και οι ενέργειές μας θα πιάσουν τόπο. Η ασφάλεια των πολιτών και η βελτίωση της ζωής μας είναι στόχος και θα τον πετύχουμε με οποιοδήποτε κόστος».

Πηγή:  eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis