Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 22/05/2017

Εντοπίστηκαν, στις 16-5-2017 στην Καλλιθέα και στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντός των οποίων διεξάγονταν παράνομα παίγνια. Συγκεκριμένα:

1. Απογευματινές ώρες της 16-5-2017 στην περιοχή του Κερατσινίου, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά κατάστημα, εντός του οποίου βρίσκονταν εγκατεστημένοι τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με ενσωματωμένο λογισμικό πρόγραμμα για «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» και δύο (2) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα με κερματοδέκτες, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, ένας 54χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων Περί Παιγνίων και Περί Καζίνων.

2. Βραδινές ώρες της 16-5-2017 εντοπίσθηκε στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, κατάστημα εντός του οποίου βρίσκονταν εγκατεστημένα τριάντα εννέα (39) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με ενσωματωμένο λογισμικό πρόγραμμα για «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», έξι (6) τραπέζια με τσόχα και δύο (2) μηχανήματα αυτόματου πωλητή τα οποία και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ως προσωρινά υπεύθυνος ενώ αναζητείται η 39χρονη υπήκοος Ρουμανίας, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, για παράβαση των νόμων Περί Παιγνίων και Περί Καζίνων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους δικογραφίες που σχημάτισαν το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου και το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

Τα 10 κορυφαία value for money ξενοδοχεία στην Ελλάδα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis