Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 05/10/2016

Άπλετο φως στην παράξενη υπόθεση ενός 6χρονου κοριτσιού, του οποίου οι γονείς είναι «άφαντοι», προσπαθεί να ρίξει η Ελληνική Αστυνομία.

Οι Αρχές αναζητούν τα στοιχεία της ταυτότητας ενός μικρού κοριτσιού, που ουδείς γνωρίζει πώς βρέθηκε να διαμένει σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή του Τυρνάβου.

Η 6χρονη «Νικολέτα» ή «Τάτο»

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι αρχικά ισχυρίστηκαν πως είναι παιδί τους, τη φώναζαν Νικολέτα, όμως ο τρίτος εξ αυτών την αποκαλούσε Τάτο, γεγονός που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τις ΑρχέςΑλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 41, 42, και 34 ετών, σε καταυλισμό Ρομά στον Τύρναβο.

Η αστυνομία είχε πληροφορίες πως ένα ζευγάρι κατακρατεί ανήλικο κορίτσι που δεν είναι βιολογικό τους τέκνο.

Έπειτα από έρευνα στο σπίτι του 42χρονου και της 41χρονης φίλης του διαπιστώθηκε πως πράγματι οι πληροφορίες τους ήταν ακριβείς και βρήκαν την εξάχρονη να διαμένει μαζί τους.



Οι ισχυρισμοί τους πως πρόκειται για φυσικό τους τέκνο κατέπεσαν, αφού ύστερα από εξέταση DNA που έγινε στο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες δεν ήταν οι φυσικοί του γονείς.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι με την 6χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους 29 γραμμαρίων
- δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης
- ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
- ένα ρολόι χειρός και
- δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακόμα και για το όνομα της μικρής υπάρχει πλήρης σύγχυση.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι αρχικά ισχυρίστηκαν πως είναι παιδί τους, τη φώναζαν Νικολέτα, όμως ο τρίτος εξ αυτών την αποκαλούσε Τάτο, γεγονός που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τις Αρχές που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την μυστήρια αυτή υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε προς όλα τα ΜΜΕ έδωσε τρεις φωτογραφίες της μικρής, ζητώντας πληροφορίες (από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε) για να μπορέσει να εξακριβώσει τα στοιχεία της ταυτότητας της ανήλικης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ελπίζουμε πολύ σύντομα να βρεθούν οι φυσικοί γονείς της 6χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ιστορία με πρωταγωνίστρια ένα πεντράχρονο τότε ξανθό κοριτσάκι, τη μικρή Μαρία, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2013. Σε αστυνομικό έλεγχο που είχε γίνει σε οικισμό ρομά στην περιοχή Φαρσάλων, είχε εντοπιστεί το κοριτσάκι με τα γαλανά μάτια και εν συνεχεία το θέμα πήρε ευρωπαϊκές διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis