Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:59 | 20/02/2015

 

Με μεγάλη μας χαρά δημοσιεύουμε την επιστολή ενός νέου ανθρώπου που μόλις εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet

 

"Aγαπητό Policenet, είμαι μαθητής της 3ης Λυκείου και ζω στην Κρήτη με τη μητέρα μου και την αδερφή μου.

Παρακολουθώ το site σας καθημερινά από το περασμένο καλοκαίρι και πήρα το θάρρος να σας στείλω αυτό το μήνυμα, βλέποντας ότι γενικα δημοσιεύετε τα μηνυματα του κοινού σας.

Διαβάζοντας τις ειδήσεις που βγάζετε, παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι μία Ομάδα Διας καταφερε να συλλάβει κάποιους σκληρούς εγκληματίες. Θυμάμαι μάλιστα και τη φωτογραφία των αστυνομικών, οι οποίοι δεχθηκαν πολλά συγχαρητηρια, λόγω του κινδύνου που αντιμετωπισαν.

Αλλες φορές βλέπω ότι αστυνομικοί συλλαμβάνουν εμπόρους ναρκωτικών, ληστές ή δολοφόνους, ενώ θυμάμαι και περιπτώσεις που οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρα για να κανουν το καθήκον τους.

Μου έχει μείνει επίσης  στο μυαλλό όταν οι αστυνομικοί της Αθηνας στο κέντρο της πόλης συνέλαβαν τον Μαζιώτη, ενώ εκεινος τους πυροβολούσε μέσα στον κόσμο.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα από αυτό είχα ακούσει κάποιους να λένε:

 

Δεν πρεπει να δίνουμε συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς για όσα καταφέρνουν αφού ειναι η δουλειά τους αυτή και πληρωνονται για να το κανουν

Απορώ λοιπόν από αυτό που έλεγαν, δηλαδή οι αστυνομικοί πληρώνονται από το κράτος για να είναι ήρωες και να κινδυνεύουν κάθε μερα τόσο πολύ;; 

Αν αυτή είναι η δουλειά τους τότε όλοι εμείς γιατι δεν τους συμπαθούμε καθόλου και τους αποκαλούμε συνεχώς μπάτσους;;; Και αυτή τη λέξη δεν τη χρησιμοποιώ μονο εγω και οι φίλοι μου, αλλά  και όλοι οι ενηλικες που γνωρίζω.

Ειλικρινα δεν πιστευω πως ολοι οι αστυνομικοι είναι καλοι. Αλλωστε και ο πατέρας μου είναι αστυνομικός και είναι πραγματικά ένας άθλιος ανθρωπος που χωρισε με τη μανα μου και δεν δίνει δεκάρα για εμας...

Αυτό ομως δεν με κανει τυφλό. Δεν με εμποδίζει να δω ότι πολλοί αστυνομικοι είναι ήρωες και κάνουν κάθε μερα σημαντικά πράγματα για όλους εμάς.

Εγω προσωπικά αισθάνομαι χαρά όταν πινω καφέ και βλέπω κοντα μου αστυνομικούς.

Αυτά είχα να σας πω και ελπίζω να συμφωνείτε μαζι μου.

Καλό σου βραδυ Policenet"

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ POLICENET:

Μετά από την ανωτέρω επιστολή πιστεύουμε ακόμα περισσότερο ότι

οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον αυτής της Χώρας και

οι νέοι αστυνομικοί είναι το μέλλον αυτού του Σώματος

γι' αυτό εμείς οι "παλιοί" ας προσέξουμε τι παραδειγμα τους δείχνουμε...

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis