Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:08 | 21/12/2018
Στα πλαίσια της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής το διάστημα από 08 έως 19 Δεκεμβρίου 2018, έλαβε χώρα το 1ο Συνέδριο των Παραρτημάτων της Α.Ε.Α.Ε. στο οποίο συμμετείχε ως επίσημη προσκεκλημένη, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου.
 
[custom:google-ads]
 
Οι εργασίες του Συνεδρίου για την ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκαν σε δύο ημέρες.
 
Ημέρα Πρώτη.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, και έπειτα από τον εισαγωγικό χαιρετισμό του Προέδρου Τζατζάκη Γεώργιου , αναπτύχθηκαν οργανωτικά ζητήματα, λειτουργικής σημασίας για τις διαδικασίες τόσο της Α.Ε.Α.Ε., όσο και των Παραρτημάτων.
 
[custom:google-ads]
 
Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος του Συνεδρίου, ο Ταμίας Ζακεστίδης Κωνσταντίνος ανέλυσε οικονομικά ζητήματα, κάνοντας μία αναδρομή από το 2013 μέχρι και σήμερα. Παρουσιάστηκε η οικονομική ανάπτυξη της Ένωσης σε άμεση συσχέτιση με την ανάπτυξη των δράσεων αλλά και των επιτυχιών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πιστή εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής ώστε να εμφανίζονται ισοσκελισμένοι απολογισμοί του Ταμείου.
 
 
Στο δεύτερο μέρος, ο Γενικός Γραμματέας Ουσταμπασίδης Ρήγας έκανε ένα σύντομο Διοικητικό απολογισμό από την ανάληψη καθηκόντων της παρούσας διοίκησης έως και το τρέχον χρονικό διάστημα, υπογραμμίζοντας ότι η άνθηση που παρουσιάζεται στα Αστυνομικά Αθλητικά Δεδομένα είναι πρωτοφανή.
 
 
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης τιμήθηκε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία κ. Καραπανάγος Ιωάννης για την πολύτιμη προσφορά του στον Αστυνομικό Αθλητισμό, τα Προεδρεία των Παραρτημάτων της Α.Ε.Α.Ε., ο πρώην Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. και μέλος του Δ.Σ. του Παραρτήματος Αττικής κ. Γρίμμας Ιωάννης για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της Αθλητικής Ένωσης καθώς και η Αστυνόμος Καρπαθάκη Μαρία για τις πρόσφατες επιτυχίες στους Διεθνείς αγώνες EPFGames που έλαβαν χώρα στην Ισπανία.
 
 
 
Ημέρα Δεύτερη.
Κατά την δεύτερη ημέρα, οι σύνεδροι επισκέφθηκαν τα γραφεία της Α.Ε.Α.Ε. όπου αντάλλαξαν απόψεις άνθησης του αστυνομικού αθλητισμού μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την συμμετοχή σε υψηλής αναγνωσιμότητας διοργανώσεις.
 
 
Στη συνέχεια τα προεδρεία επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας όπου έγιναν δεκτά από τον Υπαρχηγό του σώματος Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ και από τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. Δασκαλάκη Ανδρέα. Σύσσωμα τα Προεδρεία έλαβαν τα συγχαρητήρια της Ηγεσίας για τον πολιτιστικό ρόλο των αστυνομικών αθλητικών δραστηριοτήτων.
 
 
 
 
Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου.
Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε παρέστη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, προεξάρχοντος του Προέδρου κ. Λουκά Πέτρου. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκαν οι αδερφικοί δεσμοί ανάμεσα στις δύο ενώσεις και τέθηκαν νέοι στόχοι, τόσο στις διμερής σχέσεις όσο και σε δραστηριότητες στο ευρύτερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
 
Τέλος το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα  την Περιφερειάρχη Αττικής κα. Δούρου Ρένα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Πάντζα Σπύρο, για την πολύτιμη στήριξη τους.
 
Την διοργάνωση του συνεδρίου, πέραν της Περιφέρειας Αττικής, στήριξε και η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.
 
Για το φωτογραφικό αρχείο πατήστε εδώ.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis