Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 15/12/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 το προεδρείο της Ένωσής μας επισκέφτηκε τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο. 

Η συνάντηση με τον Μητροπολίτη έγινε σε πολύ θερμό αλλά ταυτόχρονα και βαρύ κλίμα ένεκα του πρόσφατου περιστατικού της ακραίας οπαδικής βίας που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονική επίθεση και το σοκαριστικό τραυματισμό του συναδέλφου μας.

Ο Παναγιώτατος προσευχόμενος για την υγεία του άτυχου συναδέλφου αστυνομικού, εξέφρασε στην Ένωσή μας την εκτίμηση και τον σεβασμό του στο επικίνδυνο λειτούργημα που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και στον άνθρωπο αστυνομικό.

Περαιτέρω, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την πόλη μας αλλά και τη στενή συνεργασία της Ένωσής μας με τον Μητροπολίτη σε ζητήματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. 

Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή μας, ο Παναγιώτατος, εξάροντας το υγιές πνεύμα το οποίο διακατέχει την Ένωσή μας, μας ευχήθηκε καλή δύναμη, δίνοντάς μας με τις ευλογίες του ως αναμνηστικό, ενθύμιο της ενθρόνισεώς του. Το προεδρείο της Ένωσής μας ευχήθηκε στον Παναγιώτατο καλή και επιτυχημένη ποιμαντορία, διαβεβαιώνοντάς τον, για ακόμη μία φορά, ότι στο δύσκολο, πολυεπίπεδο και πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνει θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες. Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ιωάννης Ψαρογιάννης, επέδωσε στο Σεπτό Ποιμενάρχη μας, αναμνηστικό με το έμβλημα της Ένωσής μας.

Το Προεδρείο της Ένωσης 

Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis