Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
istock
19:00 | 19/12/2023

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ????

Η ανθρώπινη ζωή χωρίζεται σε πολλά στάδια: τη βρεφική ηλικία, την παιδική ηλικία, την εφηβεία, την ενηλικίωση και το γήρας. Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν προλαβαίνουνε να ζήσουν όλα τα στάδια.

Εδώ και 10 ημέρες έχουμε δει 2 συναδέλφους να παλεύουνε για την ζωή τους και έναν να την εχει χάσει.

Επίσης για ακόμα μια φορα βλέπουμε ολους να σιωπούν μπροστά στον χαμό ενός ανθρώπου λόγω του επαγγέλματος του. Γιατί όμως γίνεται αυτό?

Η απάντηση είναι απλη. Επιλεκτική ευαισθησία ! Το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας δεν μας βοηθάει και πολύ: ο «επιλεκτικός» (μεταφραστικό δάνειο από το γαλλικό selectif) είναι αυτός που επιλέγει, που ενεργεί κατ’ επιλογήν, αλλά το επίθετο χρησιμοποιείται και για να υποδηλώσει την έλλειψη αντικειμενικότητας. Επιλέγουμε δηλαδή ποιον θα συμπονούμε και θα λυπόμαστε με βάση την εργασία του.

Η δική μας απάντηση είναι μια και δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν λογο και για κανενα επάγγελμα.

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή κάθε ανθρώπου έχει και αξία και υπεραξία. Έχει αξία για εκείνον και τους αγαπημένους του. Έχει αξία για τη μητέρα, το παιδί, τον σύζυγο, τους φίλους. Έχει αξία για κάποιους, αλλά δυστυχώς όχι για όλους... και σίγουρα όχι για εκείνους που την ποδοπατούν καθημερινά δίπλα και γύρω μας… με εμάς να τους ανεχόμαστε σαν τίποτα να μην έχει συμβεί…

Kαιρος είναι να αλλάξει αυτό. Ο κάθε άνθρωπος που κανει το λειτούργημα του αστυνομικού εχει το δικαίωμα να γυρίσει πισω στο σπίτι του, στους γονείς του, στην γυναίκα του, στα παιδιά του ή οπου επιθυμεί να γυρίσει, γι αυτό αφήστε τον να γυρίσει!!
Υ.Γ Για ακόμα μια φορα τα ΜΜΕ και η κοινωνία σιωπούν.. Λογικά πουλάει μόνο η κακή αστυνομία...

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis