Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:41 | 01/07/2023

Του Νίκου Αν. Σύφαντου

Σάλος έχει προκληθεί στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας, ύστερα από έφοδο κλιμακίου στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας στην πόλη.

Διαβάστε επίσης

Ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες του tempo24.news έκαναν λόγο πως έγιναν «φύλλο και φτερό» στοιχεία ιδιοκτησίας πασίγνωστου αθλητικού παράγοντα της Πάτρας, που δραστηριοποιείται στη Super League 2, στα πλαίσια σχετικής έρευνας που έχει διαταχθεί για πιθανό εντοπισμό διεξαγωγής «παράνομου στοιχηματισμού».

Σημειώνεται πως το υλικό της έρευνας η οποία εκτός από την Πάτρα έγινε και σε περιοχή της Αθήνας με τη οποία φέρεται να σχετίζεται ο συγκεκριμένος αθλητικός παράγοντας, απ’ όπου επίσης συγκεντρώθηκε υλικό προκειμένου να αξιολογηθεί και να σχηματιστεί το σχετικό πόρισμα.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news συνεργάζονται σε αυτό το θέμα και με διεθνείς Αστυνομικούς Οργανισμούς απ’ όπου φέρεται να συλλέγονται και άλλες πληροφορίες.

Για την επιχείρηση των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας στην Πάτρα ήταν ενήμερες και οι τοπικές Αστυνομικές Αρχές, πλην όμως ουδείς γνώριζε το περιεχόμενο και το θέμα της έρευνας.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η έρευνα γίνεται βάσει παραγγελίας των εισαγγελικών Αρχών και πως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συγκεκριμένο κατηγορητήριο.

Αυτό θα γίνει (εφόσον προκύψουν στοιχεία) στην περίπτωση που κριθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος θα παραλάβει στα χέρια του το σχετικό πόρισμα. Πάντως οι έρευνες είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

 Nα σημειωθεί πάντως πως δεν έχουν γίνει συλλήψεις (πληροφορίες αναφέρουν μόνο για προσαγωγές και καταθέσεις) αφού όπως προαναφέρθηκε η έρευνα είναι προκαταρκτική.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis