Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 19/12/2023

Από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν απογευματινές και βραδινές ώρες από 15 έως 18 Δεκεμβρίου 2023 ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Μαρούσι, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Αγία Παρασκευή και Άλιμο.

Στο πλαίσιο της δράσης, ελέχθησαν -186- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -2- άτομα, ηλικίας 22 και 23 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5,1- γραμμ. κάνναβης (σοκολάτα).

Διαβάστε επίσης

Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας ενώ τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν εντατικά σε ολόκληρη την Αττική στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis