Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:14 | 17/10/2023

Άγρια ένοπλη ληστεία είχαμε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (16/10/23) σε σπίτι σε παραθαλάσσιο οικισμό της Μαλεσίνας .

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού 91χρονου με σκοπό τη ληστεία.

Διαβάστε επίσης

Οι δράστες ήταν πέντε και ήταν οπλισμένοι με δύο πιστόλια, μαχαίρι και κατσαβίδι, με τα οποία απείλησαν τόσο τον ηλικιωμένο όσο και τον 42χρονο αλλοδαπό οικιακό βοηθό του, καθώς και την 35χρονη επίσης αλλοδαπή σύντροφό του δεύτερου. Μάλιστα οι κουκουλοφόροι δράστες χτύπησαν τον 42χρονο προκειμένου να μην τους εμποδίσει στην αφαίρεση αντικειμένων από το σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι ληστές αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και τρεις χρυσές λίρες που βρήκαν στο σπίτι και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μέσα στο σκοτάδι.

Με το που ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άμεσα δόθηκε σήμα σε όλους τους σταθμούς για τη διενέργεια μπλόκων και τον εντοπισμό των πέντε δραστών. Από την έρευνα εντοπίστηκε αυτοκίνητο εκτός οδοστρώματος στον παράδρομο της Θήβας κοντά στα διόδια, το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνετε ότι ανήκε στους δράστες της ληστείας.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis