Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:09 | 21/08/2019

Άλλη μία μεγάλη , συνδικαλιστική και νομική, επιτυχία του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού κινήματος, με μπροστάρη πάντοτε την Πανελλήνια Ομοσπονδία μας την ΠΟΑΣΥ που είναι το μοναδικό ανάχωμα απέναντι στις μεθοδεύσεις όσων επιδιώκουν τη φτωχοποίηση του Έλληνα Αστυνομικού, ήρθε με τη νέα απόφαση του ΣτΕ, η οποία  παραπέμπει στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας μας το θέμα του νέου (τρίτου) Μισθολογίου – «φτωχολογίου» μας.

Έτσι, γίνεται αντιληπτό και έπειτα από τις δύο αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ (2014 και 2016), ότι στην πράξη, μπορούμε πλέον να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι πως θα καταπέσει και το νέο Μισθολόγιο (φτωχολόγιο) που ψηφίστηκε το 2017…

Βέβαια μέσα από την άκρως θετική αυτή εξέλιξη οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους συναδέλφους πως υπήρχαν και κάποιες συνδικαλιστικές φωνές που, δυστυχώς, κατηγορούσαν την Ομοσπονδία το 2018 όταν και εφαρμόστηκε το Μισθολόγιο, λες και αυτή νομοθετεί στη Βουλή τα νομοσχέδια, επιφέροντας τον διχασμό, την εσωστρέφεια και αποπροσανατολίζοντας τους συναδέλφους!

Οι συνδικαλιστικές πράξεις ουσίας αποδεικνύεται περίτρανα για πολλοστή φορά πως υπερτερούν από την στείρα αντιπολίτευση, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία που έχουν ως απώτερο σκοπό την ψηφοθηρία.

Τους συνιστούμε λοιπόν τώρα να σιωπήσουν καλύτερα και να συστρατευθούν μαζί στον κοινό αγώνα όλων μας μέχρι την τελική δικαίωση. …

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis