Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:44 | 21/11/2023

Την 20 και 21 Νοεμβρίου 2023 τελέστηκαν Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας αντίστοιχα, στο Ιερό Παρεκκλήσι στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για τον εορτασμό των «Εισοδίων της Θεοτόκου».

Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις τέλεσε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θρησκευτικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης – Αστυνόμος Β΄ Αλέξιος Κουρτέσης.

Διαβάστε επίσης

 Κατά τον Μέγα Εσπερινό τίμησε με την παρουσία της και έψαλλε η πολυμελής χορωδία του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών, υπό του διεύθυνση του Άρχοντος Μεγάλου Λαμπαδάριου Αλεξίου Κατσαρού.

Στις εν λόγω εκδηλώσεις παρέστησαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Σώματος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, Υποστράτηγος Γεώργιος Μπάλλας, ο Γενικός της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Επιτελικού Σχεδιασμού ΠΕ/Α΄ Νικόλαος Χρήστου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημοσιονομικής Διαχείρισης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Πλατιάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης Σιάφης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πληροφορικής, Αστυνομική Διευθύντρια Αντωνία Λεούση, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Λουκόπουλος, καθώς και οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Γερακαράκος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βασίλειος Ντούμας, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπους των δύο Συνδικαλιστικών Φορέων.

Τους ανωτέρω προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Ταξίαρχος Χρήστος Μηλιώτης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, πρώην Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, οι διατελέσαντες πρώην Διευθυντές της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Αντιστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Πλουμής και Αντιστράτηγος ε.κ. ε.α. Πηνελόπη Μηνιάτη, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis