Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
10:59 | 21/08/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης

Σαν κακόγουστο αστείο μοιάζουν οι εξαγγελίες της επίσημης πολιτείας, ότι η οπαδική βία θα αντιμετωπιστεί με το “πρωτότυπο” μέτρο του ελέγχου των “προβληματικών” θυρών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης

Όταν θέλεις πραγματικά να λύσεις ένα πρόβλημα, τα βήματα είναι λίγο έως πολύ συγκεκριμένα.

●Αποδέχεσαι το πρόβλημα

●Εξετάζεις τα βαθύτερα αίτια που το προκαλούν

●Επεξεργάζεσαι λύσεις βραχυπρόθεσμης και κυρίως μακροπρόθεσμης φύσης που στοχεύουν στην εκρίζωση του προβλήματος.

           Θα αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει, ποιο από τα ανωτέρω έγινε στην προκειμένη περίπτωση. Είχαμε την ελπίδα ότι η πολιτεία θα σκύψει ουσιαστικά πάνω από το πρόβλημα και δε θα υποκύψει ούτε στην πίεση για εξαγγελίες – φωτοβολίδες άνευ ουσίας και κυρίως δε θα επιτρέψει σε ιδιωτικές εταιρείες να χρησιμοποιήσουν την Ελληνική Αστυνομία ως δωρεάν Security. Αλλά από ό,τι φάνηκε πλανόμαστε πλάνην οικτρά.

Δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο.Η επιβεβαίωση ότι τελικά τα συμφέροντα υπερισχύουν του οφέλους του κοινωνικού συνόλου ή ότι κάποιοι δεν θέλουν να σπάσουν αυγά και να μπουν στην ουσία του προβλήματος.Οι προτάσεις της Ομοσπονδίας μας καταλήγουν στον κάλαθο των άχρηστων, ενώ οι επιταγές των ισχυρών επενδυτών γίνονται κυβερνητικές εξαγγελίες.Η απόφαση της πολιτείας όχι μόνο δεν αγγίζει καν το πρόβλημα, αλλά γυρίζει την Ελληνική Αστυνομία πολλά χρόνια πίσω! Εμπρός λοιπόν… προς τα πίσω!!!

 

 

      

   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

      -Ο-

  Πρόεδρος

                       

Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ

            

               -Ο-

   Γενικός Γραμματέας

       

Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis