Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ένα απίστευτο περιστατικό στο Μισισιπή όπου οι διαπραγματεύσεις των αστυνομικών για αποτροπή αυτοκτονίας κατέληξαν στον μοιραίο πυροβολισμό δύο αστυνομικών
11:00 | 17/12/2022

Δύο αστυνομικοί του Bay St. Louis, MS, σκοτώθηκαν αφού ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό νωρίς σήμερα το πρωί στο Motel 6. 

Γύρω στις 4:30 π.μ., οι δύο αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για περιστατικό στο Motel 6, όπου συνάντησαν μια ένοπλη γυναίκα, αναφέρει το WLOX. Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα πυροβόλησε και τους δύο αστυνομικούς πριν αυτοκτονήσει.

Διαβάστε επίσης

Ο ένας αστυνομικός πέθανε επιτόπου, ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε.

Η Έιμι Μπρόγκντον Άντερσον, 43 ετών, αναγνωρίστηκε από το Γραφείο Ερευνών του Μισισιπή ως η γυναίκα που πυροβόλησε τους δύο αστυνομικούς πριν αυτοκτονήσει πυροβολώντας τον εαυτό της στο στήθος, αναφέρει η Sun Herald. Ένα παιδί κάτω των 10 ετών ήταν μαζί με την Άντερσον. Η Άντερσον ήταν κτηνίατρος στο Ocean Springs, MS.

Οι αστυνομικοί είχαν συνομιλήσει με την Άντερσον για περίπου μισή ώρα προσπαθώντας να τη μεταπείσουν να μη δώσει τέλος στη ζωή της. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους πραγματοποιήθηκε κλήση από τον έναν αστυνομικό σε υπηρεσίες παιδικής προστασίας, σύμφωνα με την προανάκριση.

«Το Αστυνομικό Τμήμα του Μπέι Σεντ Λούις, έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Οι αστυνομικοί μας Στίβεν Ρόμπιν και Μπράντεν Έστορφ, σκοτώθηκαν και οι δύο στη γραμμή του καθήκοντος το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου 2022», δήλωσε ο αρχηγός Τόμπι Σβαρτς σε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το Sea Coast Echo. «Αυτή η τραγική απώλεια είναι μια θλιβερή μέρα για την κοινότητα του Bay St. Louis και ολόκληρο το σώμα».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis