Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:00 | 08/12/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά:

Συγκλονισμένοι από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις με τον βαρύτατο τραυματισμό συναδέλφου μας έξω από αθλητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη, εξαιτίας της δολοφονικής επίθεσης που εξαπολύθηκε από συμμορίες κακοποιών στοιχείων εναντίον αστυνομικής δύναμης, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και προσευχόμαστε να βγει νικητής από την άνιση μάχη που δίνει στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η Ένωσή μας, για πολλοστή φορά καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις εγκληματικές ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, και που δυστυχώς εξαπλώνονται σαν ανίατη ασθένεια παντού.

Καλούμε την πολιτεία, τους αθλητικούς φορείς, την κοινωνία και τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο συμπολίτη μας, επιτέλους να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στη βία - βία που στρέφεται όχι μόνο κατά των αστυνομικών αλλά και κατά της ίδιας της κοινωνίας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι και η Ελληνική Αστυνομία.

Σε αυτόν τον αγώνα η Ελληνίδα και ο Έλληνας αστυνομικός όχι μόνο δίνουν καθημερινά το δικό τους «παρών», αλλά όπως αποδεικνύεται, συνεχίζουν να πληρώνουν δυστυχώς βαρύ το τίμημα της αδιαφορίας άλλων, όπως τονίζει διαρκώς και η Ομοσπονδία μας.

Τι άλλο πρέπει να γίνει επιτέλους, για να ληφθούν αποφάσεις δραστικές και αποτελεσματικές, ώστε να επανέλθει ο αθλητισμός στη χώρα μας, σε υγιείς βάσεις, όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη κοινωνία;

​​

Ξυπνήστε, δολοφονούν και τα παιδιά σας!

                                Για το Δ.Σ

            Ο Πρόεδρος               Η Γεν. Γραμματέας

        ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων      ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis