Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:00 | 06/03/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο πλαίσιο διοργάνωσης σεμιναρίων STOP THE BLEED σε Αστυνομικές Υπηρεσίες που υπάγονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη  Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής το προαναφερόμενο σεμινάριο στην «Αίθουσα Γεώργιος Λυγγερίδης» της Δ.Α.Ε.Α, στο οποίο εκπαιδεύτηκαν 82 αστυνομικοί της Υ.ΜΕ.Τ. και 96 αστυνομικοί της Υ.Α.Τ..

Η πρωτοβουλία που έχει λάβει εδώ και καιρό η Ένωσή μας αποσκοπεί στην εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εχέγγυα-εφόδια που ενδεχομένως θα αποβούν καθοριστικά για την ορθότερη διαχείριση περιστατικών τραυματισμού με μαζική αιμορραγία στο μέλλον. Συγκεκριμένα, όλοι οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν στην αναγνώριση μιας καταστροφικής αιμορραγίας και στη διαχείρισή της έως την άφιξη εξειδικευμένης βοήθειας, λαμβάνοντας απαραίτητες γνώσεις για την επιβίωση αστυνομικών αλλά και πολιτών, όπως αποδεικνύουν τα τελευταία περιστατικά.

Στο τέλος των σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε βράβευση των εκπαιδευτών από τη Διοίκηση της Δ.Α.Ε.Α.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκπαιδευτές ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο (Μέλος Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ.Α.- Ο.Π.Κ.Ε.), ΒΟΥΡΑΚΗ Χρήστο (Ο.Π.Κ.Ε.), ΜΑΡΙΝΟΓΛΟΥ Δημήτριο (Ο.Π.Κ.Ε.), ΤΣΟΥΤΣΑ Γεώργιο (Ο.Π.Κ.Ε.), ΚΟΥΦΑΚΗ Εμμανουήλ (Υ.ΜΕ.Τ) και ΑΝΔΡΕΟΥ Ανδρέα (Εκπαιδευτή Α΄ Βοηθειών), οι οποίοι αφιλοκερδώς και αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, έφεραν εις πέρας επιτυχημένα την πολύ σημαντική αυτή εκπαίδευση.

Ευχαριστούμε, επίσης, το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχο κ. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρο, τόσο για την παραχώρηση της αίθουσας, όσο και για την εν γένει συνεισφορά του για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

5

5

5

5

5

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis