Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:38 | 09/03/2024

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 9 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η καθιερωμένη επιμνημόσυνη τελετή στη μνήμη των δεκάδων συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο πανοσιολογιότατος Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Α/Β΄ Αρχιμανδρίτης κ. ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Αλέξιος, συμμετείχε αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και αντιπρόσωποι αυτής, ενώ στη συνέχεια κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο Πεσόντων που βρίσκεται εντός του αύλειου χώρου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα υπενθυμίζει στην Ελληνική Πολιτεία το διαχρονικό της χρέος απέναντι στους Ήρωές μας, αλλά και απέναντι σε όλους όσοι φυλάττουν Θερμοπύλες, υπηρετώντας υψηλά ιδανικά προς την Πατρίδα και το Έθνος.

Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές μας, την ελληνική κοινωνία και την ελληνική πολιτεία, ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα για να σταματήσει επιτέλους η ανθρωποθυσία Ελλήνων Αστυνομικών.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με το θάνατο διαβαίνοντας το κατώφλι της Ελληνικής Αστυνομίας και επειδή μιλάμε για απώλειες συναδέλφων μας, η πολιτεία, παρά τα ευχολόγια και τις κατά καιρούς εξαγγελίες, οφείλει ακόμα πολλά στους Έλληνες Αστυνομικούς.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis