Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 10/02/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

 

Το προεδρείο της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση, σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη. Αρχικά, συγχαρήκαμε και από κοντά τον κ. Δήμαρχο για την εκλογή του και του ευχηθήκαμε καλή και δημιουργική θητεία, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Ένωσή μας θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του.

Ο κ. Δήμαρχος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση της Ένωσής μας εκφράζοντας την επιθυμία για στενότερη επαφή, συνεργασία αλλά και συνεισφορά του ιδίου και του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και στη βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων μας. 

Στη συνέχεια συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης κοινών δράσεων που θα αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στους πολίτες, μέσω της ενημέρωσης αυτών, αναφορικά με κοινωνικά ζητήματα όπως: παραβατικότητα ανηλίκων, απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, διαδικτυακές απάτες κ.α.

Το προεδρείο μας, ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη συνάντησή μας, καθώς αποτελεί μία από τις πρώτες του συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, γεγονός το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα. 

Η Ένωσή μας συνεχίζει δυναμικά, πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές με φορείς και παράγοντες, που πρώτιστο στόχο έχουν την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην επίλυση των ποικίλων ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis