Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:14 | 10/03/2024

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 τελέστηκαν σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, όπως αυτές έχει καθιερωθεί να διοργανώνονται από το συνδικαλιστικό μας κίνημα, το Α΄ Ψυχοσάββατο εκάστου έτους.

     Έτσι με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας, τελέστηκε χθές στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών η καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, αποτίοντάς τους ελάχιστο φόρο τιμής, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς και της θυσίας τους.

     Την επιμνημόσυνη δέηση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην Υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ιωάννης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. ΣΑΝΙΔΑΣ Ηλίας, οι Αντιδήμαρχοι Λαμέων κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Δημήτριος και κ. ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΗΣ Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων κ. ΝΤΟΥΖΓΟΣ Αθανάσιος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος κ. ΜΟΥΤΣΩΚΟΣ

 

Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδος κ. ΑΡΧΟΝΤΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΙΡΑ) κ. Μενέλαος ΧΑΨΑΣ, αρκετοί Διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, μέλη της Ένωσής μας καθώς και αρκετοί πιστοί, συγγενείς και φίλοι θανόντων συναδέλφων.

     Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν ξεχνιούνται και εμείς δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ!!!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους!!!

 

5

5

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis