Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 16/06/2023

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 61χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα ξημερώματα της 7-6-2023 στην πλατεία Βάθη στην Αθήνα.

Ειδικότερα, το θύμα εντοπίστηκε νεκρό σε υπαίθριο χώρο υγειονομικού καταστήματος να φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στη θωρακική χώρα.

Διαβάστε επίσης

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και προανακριτικά δεδομένα, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη της επίθεσης.

Πρόκειται για 61χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετά από σχετικές έρευνες εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (15-06-2023) στα Εξάρχεια από ειδική επιχειρησιακή ομάδα, που είχε συσταθεί για τον σκοπό αυτό.  Από την κατοχή του κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και σακίδιο πλάτης, που έφερε κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση και σε βάρος του 61χρονου εκδόθηκε σχετικό ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis