Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
12:59 | 05/11/2023

Το νέο αστυνομικό τμήμα της πόλης Τσάμπερσμπουργκ στην πολιτεία Πενσυλβάνια των ΗΠΑ αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση σε στυλ και ασφάλεια στην περιοχή.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Τσάμπερσμπουργκ βρίσκεται δίπλα στο Borough Hall, έχοντας μετακομίσει στην πλήρως ανακαινισμένη και επεκταμένη εγκατάσταση στις αρχές Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Το παλιό αστυνομικό τμήμα ήταν σκοτεινό, στενό και αναποτελεσματικό από πολλές απόψεις.

Ο νέος χώρος είναι φωτεινός, περίπου το διπλάσιο του παλιού σταθμού και έχει κατασκευαστεί για να εξυπηρετεί μια αστυνομική δύναμη του 21ου αιώνα που οφείλει να συμβαδίζει με την αναπτυσσόμενη κοινότητα.

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για το νέο αστυνομικό τμήμα του Τσάμπερσμπουργκ

Η ασφάλεια ήταν ο βασικός στόχος στον σχεδιασμό του αστυνομικού τμήματος.

Σχεδόν κάθε πόρτα απαιτεί κάρτα-κλειδί και οι αστυνομικοί και το λοιπό προσωπικό έχουν πρόσβαση μόνο στους χώρους που χρειάζονται για να εργαστούν. Επιπλέον, οι κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της οροφής καταγράφουν σχεδόν κάθε εκατοστό της εγκατάστασης.

Οι κάρτες-κλειδιά επιτρέπουν στο τμήμα να διατηρεί αρχείο σχετικά με το ποιος έχει χρησιμοποιήσει, ας πούμε, την αίθουσα συλλογής αποδεικτικών στοιχείων και πότε.

Κανείς δεν παρακολουθεί διαρκώς τις κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, η πρόσβαση σε αυτες είναι δυνατή από υπολογιστές στο αστυνομικό τμήμα και οι αστυνομικοί μπορούν να δουν το καταγεγραμμένο υλικό ανά πάσα στιγμή ακόμη και μέσα από τα περιπολικά τους οχήματα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis