Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μιχαλοπουλοσ
09:39 | 23/03/2024

Την απόλυτή ικανοποίησή τους εκφράζουν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι συνδικαλιστές της τοπικής Αστυνομίας αναφορικά με το σχέδιο που εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα.

Αλήθεια είναι ότι παρατηρήθηκαν αλλαγές στον σχεδιασμό σε σχέση με πέρσι και εκ του αποτελέσματος κρίθηκε επιτυχημένος.

Διαβάστε επίσης

Αστυνομικοί βρίσκονταν σε καίρια σημεία έτοιμοι να επέμβουν ανά πάσα στιγμή και όχι κατά μήκος της παρέλασης, ενώ άσκησαν στενό πρέσινγκ και στο παραεμπόριο. Ταυτόχρονα, διαπιστώθηκε ευθύς εξαρχής ότι οι αστυνομικοί επέδειξαν μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας γεγονός που καταδεικνύεται από τον τριπλασιασμό των συλλήψεων για παραεμπόριο και λοιπές παραβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, είχε καιρό πριν καταθέσει τις προτάσεις της σε συναντήσεις τόσο με την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. όσο και με τον Πατρινό αντιστράτηγο Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο οποίος είχε εφαρμόσει ότι υπηρετούσε ως Διευθυντής στην Πάτρα τον φετινό επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου ο κ. Μιχαλόπουλος έδωσε το "παρών" στην Πάτρα, επιβλέποντας την τήρηση των μέτρων τάξης και ασφάλειας.

πατρα

πατρα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις συναντήσεις των συνδικαλιστών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας

Πηγή:  tempo24.news

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis